POZVĚTE NÁS DO TENDRU

Publikováno 15.12.2016

Čeká Vás v následujícím období pořádání eventu? Rádi Vám s ním pomůžeme.

Jak poskládat letní eventy, aby si je hosté maximálně užili

Publikováno 11.7.2016

Na plánování jakéhokoliv eventu je potřeba pohlížet s notnou dávkou empatie vůči hostům, kteří mají dorazit – koná se přece pro ně. Jedním z úhlů pohledu je sezóna daná termínem, kdy se akce koná. Ten s sebou přináší množství předpokladů, především co se týče počasí.

Kde jste nás mohli vidět a kam se chystáme příště

Publikováno 21.6.2016

Jaro uběhlo jako splašené, léto teprve klepe na dveře a my už pendlujeme z jedné akce na druhé. Každý letošní event by si zasloužil ohlédnutí, zmiňme však alespoň několik z nich. Možná jsme se na nich s některými z vás potkali.

Chameleon ve světě eventových stanů nabízí úsporu i snadné zacházení

Publikováno 27.5.2016

Šikovně a chytře nakoupit eventové vybavení může být celkem oříšek. Existuje spousta produktů a možností, vyznat se v nich znamená dlouhodobě se rozhlížet kolem sebe a zkoušet. My jsme touto cestou narazili na vybavení, které se nám natolik osvědčilo, že jsme se rozhodli ho ukázat také českým zákazníkům. Tentokrát chceme mluvit o prezentaci více značek skrze jeden jediný stan.

Svatbu venku chce každý, málokdo ji ale umí udělat za solidní cenu

Publikováno 18.5.2016

Vzpomeňte si na svatby, které jste navštívili, případně i na vlastní, a spočítejte, kolik z nich se konalo alespoň z části venku. Nejspíš většina. Proč?

Stále ještě sestavujete nábytek pomocí nářadí? My už ne

Publikováno 10.5.2016

Čas jsou peníze, a tak snad žádný organizátor eventů nepohrdne příležitostí urychlit přípravu akce. S tím souvisí také kompaktnost a způsob sestavení nábytku. Rádi bychom vám představili šikovné kousky, se kterými s naprostou spokojeností pracujeme my.

Vaření venku je trendy. Nebuďte out

Publikováno 3.5.2016

Vaření venku lidi baví a na čerstvém vzduchu jim zkrátka chutná nejvíc. Pojďme se dnes tedy bavit o tom, co můžete udělat, abyste svým hostům nabídli tenhle moderní a oblíbený gurmánský zážitek. Sezóna gastro eventů je v plném proudu.

Umíme postavit hospodu za hodinu

Publikováno 29.4.2016

Asi se shodneme, že efektivita eventu je měřená mimo jiné množstvím finančních i časových nákladů vynaložených na jeho přípravu. Právě tohle se za léta praxe v oboru plánování eventů snažíme vychytat k dokonalosti. Tímto článkem vás zveme do naší kuchyně, kde odhalíme hlavní ingredience.

Eventy, které byste měli plánovat právě teď

Publikováno 26.4.2016

V dubnu je nejvyšší čas na řešení akcí, které chcete stihnout před letními prázdninami. Od druhé poloviny června až do září totiž organizace větších akcí pro klienty nebo zaměstnance, nemá valný význam. Trefit se do termínu, kdy nikdo z nich není na dovolené, by byl malý zázrak.

Jídlo na eventech musí hlavně nasytit. Gastronomické zážitky jsou bonus

Publikováno 12.4.2016

Výběr složení jídla pro event může být skutečně kreativní činností. Musíte mít ovšem na paměti jediné – nikdo nesmí trpět hlady. Jakmile hosty nenasytíte, dojem z celé akce klesá závratnou rychlostí. Ničím ho nedoženete a účastníci budou v nepohodě.